Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Botten | ||
| 2 msk | Sötningsmedel | |
| 100 g | Smör | |
| 200 g | Hasselnötter | |
| Topping | ||
| 0,5 dl | Sötningsmedel | |
| 7 st | Gelatinblad | |
| 400 g | Färskost Naturell | |
| 250 g | Hallon Frysta | |
| 5 dl | Vispgrädde | |
Botten Lägg nötterna i en matberedare och mixa till ett grovt mjöl.
Smält smöret i en kastrull och blanda med mjöl och sukrin.
Bred ut hasselnötsmassan i en form med löstagbar kant och platta ut den.
Ställ kallt.
Fyllning Lägg gelatinbladen i lite vatten.
Häll grädde i en skål och vispa den fluffig.
Tillsätt färskosten, sukrin och hjortron.
Blanda ihop ordentligt och häll smeten i formen.
Ställ in i frysen i 4 timmar.
Ta ut en halvtimme innan servering och dekorera med en förpackning blandade frysta bär.

0,07 kr /st

283,33 kr /kg

775,00 kr /kg

171,14 kr /kg

108,67 kr /kg

34,50 kr

72,50 kr
