Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 dl | Sötningsmedel | |
2 msk | Kvarg 10 procent | |
1 tsk | Bakpulver | |
300 g | Sötmandel Skalad | |
1 st | Mandariner i Fruktkonserver | |
1 st | Granatäpple | |
0,5 g | Saffran | |
2 st | Ägg | |
1 dl | Riven kokos | |
1 tsk | Vaniljpulver | |
2 dl | Vispgrädde | |
50 g | Smör | |
2 msk | Färskost Naturell |
Muffins Sätt ugnen på 175 grader.
Mixa mandlarna till ett fint mjöl i en matbredare.
Blanda mandelmjölet med kokosmjöl, bakpulver, vaniljpulver och sukrin.
Smält smöret och blanda ner i smeten tillsammans med grädde.
Vispa äggen poröst och vänd ner i smeten.
Fyll muffinsformarna till drygt hälften med smet.
Grädda i mitten av ugnen i ca 25-30 minuter.
Låt svalna.
Topping Blanda färskost och kesella.
Fördela på muffinsen.
Toppa med granatäpplekärnor och en clementinklyfta.
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia