Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Tillbehör | ||
| 100 g | Hallon | |
| 2 dl | Vispgrädde | |
| Chokladmousse | ||
| 4 msk | Vispgrädde | |
| 150 g | Mörk Blockchoklad | |
| 200 g | Hallon | |
| 3 st | Ägg | |
Separera äggulor och vitor.
Vispa vitorna till hårt skum.
Blanda äggulorna med hallon och honung eller stevia i en separat bunke.
Hacka och smält chokladen över vattenbad.
Häll den smälta chokladen i hallonsmeten och vänd sedan in i äggvitorna med hjälp av en slickepott.
Blanda till sist in vispgrädde.
Varva chokladsmeten med hackad choklad i glas eller skålar.
Låt stå kallt minst 2 timmar.
Servera med vispgrädde och hallon.

319,60 kr /kg

69,00 kr /l

265,00 kr /kg

4,20 kr /st