Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 2 dl | Strösocker | |
| 1,5 tsk | Vaniljpulver | |
| 2 st | Ägg | |
| 1 tsk | Bakpulver | |
| 0,5 dl | Valnötter | |
| 3,5 dl | Vetemjöl | |
| 5 st | Banan | |
| 100 g | Smör | |
Värm ugnen till 175 grader. Smörj och bröa en avlång brödform.
Vispa smör och socker med en elvisp tills det är vitt och krämigt.
Skala och mosa 4 av bananerna. Vispa först ner äggen i sockersmeten och sen de mosade bananerna.
Blanda i resten och häll över smeten i formen.
Skala och dela slutligen den sista bananen på längden och lägg med snittytan uppåt ovanpå smeten.
Grädda i 40–60 minuter tills brödet är gyllenbrunt.

8 995,00 kr /kg

4,20 kr /st

275,00 kr /kg

24,96 kr /kg

22,50 kr /kg

77,78 kr /kg

8,98 kr /kg

129,00 kr /kg

