Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 st | Ägg | |
| 4 msk | Strösocker | |
| 4 dl | Standardmjölk | |
| 1 msk | Vaniljsocker | |
| 5 msk | Majsstärkelse | |
| 50 g | Mörk chokladkaka | |
| 3 msk | Kakao | |
| 1 dl | Vispgrädde | |
| Tillbehör | ||
| 3 dl | Vispgrädde | |
Blanda mjölk, grädde, maizenamjöl, socker och kakao i en kastrull.
Vispa upp och tillsätt ägget.
Låt sjuda under omrörning tills krämen tjocknat.
Finhacka chokladen och häll i den tillsammans med vaniljsockret.
Häll upp i fina glas och låt stå i kylskåpet i tre timmar. Servera med en rejäl klick lättvispad grädde.
Bild:
Helén Pe

3,25 kr /st

13,97 kr /l

1 036,88 kr /kg

756,00 kr /kg

93,17 kr /l

22,95 kr /kg

137,19 kr /kg

57,38 kr /kg

