Petit Choux - som förrätt

Petit Choux - som förrätt

40 minEnkelt
438,15 kr
1 portion240,51 kr per portion
Petit Choux - som förrätt

Smeten
75 gMat & Bak Smör
2 dlKärnvetemjöl
3 stÄgg
2 dlVatten
Fyllning
1 dlFärskost Naturell
0,5 stRödlök
1 stRom
1 stSvartpeppar
1 stSalt Fint
0,5 kgRäkor
1 dlCreme Fraiche Naturell
Instruktioner
1

Ställ ugnen på 200 grader. Koka upp vattnet + smöret i en kastrull , och smöret skall smältas helt. Vispa kraftigt ( jag hade elvisp ) och vispa i mjölet, när det är ordentligt blandat så knäck i ett ägg i taget fortfarande under kraftig omrörning. När det är en kletig och jämnt blandad smet så klickar du i den i en spritspåse och spritsar sedan ut cirka 12 – 15 bröden. Grädda i mitten på ugnen i cirka 20- 25 minuter tills de har fått färg och blivit lätta och luftiga. Låt sedan svalna på galler medan du förbereder fyllningen.Rör ihop creme fraiche, philadelphiaost med lite salt och peppar. Skala räkorna och hacka löken. Skär sedan av toppen på de luftiga bröden, och bred ut krämen och toppa med lök, räkor och kaviar, sätt på locket och servera genast.