Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 2 st | Röd Paprika | |
| 600 g | Kycklingfile, (1/person) | |
| 200 g | Körsbärstomater | |
| 200 g | Färskost Naturell | |
| 2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 500 g | Haricot Verts | |
| 2 dl | Riven Ost | |
Stek kycklingen i smör. Lägg över filéerna i en gratängform.
Stek paprikatärningarna i smör, lägg de sedan över kycklingen i formen.
Blanda philadelphia osten och creme fraichen till en tjock smet. Bred smeten över kycklingen och paprikan.
Toppa smeten med körsbärs tomat halvor och strö över den rivna osten.
Gratinera i ugn i ca 30 min i 225 grader. Servera med smörstekta haricot verts.

56,90 kr /kg

149,00 kr

99,80 kr /kg

122,50 kr /kg

69,90 kr /l

193,00 kr /kg

193,00 kr /kg

