Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Omelett | ||
| 1 tsk | Chilipulver | |
| 1 st | Bakplåtspapper | |
| 10 st | Ägg | |
| 250 g | Lammkorv | |
| 300 g | Potatis | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 0,33 st | Basilika - färsk | |
| Sallad | ||
| 100 g | Färsk bladspenat | |
| 65 g | Rödlök | |
| 1 klyfta | Vitlök | |
| 400 g | Kikärtor | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 1 st | Vanliga Tomater | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 msk | Balsamvinäger | |
| 1 msk | Olivolja | |
Värm ugnen till 225 grader.
Omelett: Knäck ner äggen i en skål och vispa ihop.
Ta fram den färdigkokta potatisen och skiva den. Skär även korven i tunna skivor.
Smält lite smör eller olja i en stor stekpanna. Lägg ner potatisskivorna och krydda dem med salt och chilipulver. Lägg ner korvarna att steka med någon minut tills de fått färg.
Klä en ugnsform, ca 30 x 30cm med bakplåtspapper. Häll ner potatisen och korven. Häll äggblandningen över och riv ner basilikabladen., Krydda med lite svartpeppar.
Ställ in omeletten i mitten av ugnen i ungefär 20 minuter tills omelettytan fått lite färg och stelnat.
Sallad: Skölj kikärtorna i en sil eller ett durkslag, och låt rinna av.
Skölj och dela tomaten på mitten, skiva den. Lägg i en skål tillsammans med bladspenaten.
Skala och hacka rödlök och lägg ner i skålen.
Lägg i kikärtorna och pressa vitlök över. Droppa över olja, vinäger och smaka av med salt och peppar, blanda.
Ta ut omeletten ur ugnen och skär i portionsbitar med t.ex. en stekspade. Servera med kikärtssallad.

4,20 kr /st

206,09 kr /kg

16,48 kr /kg

179,67 kr /kg

1 Babyspenat XL Färdigsköljd Klass1
171,14 kr /kg

30,00 kr /kg

217,27 kr /kg

50,00 kr /kg

73,90 kr /kg

31,95 kr

0,83 kr /st

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

29,17 kr /kg

34,50 kr

131,90 kr /l