Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1,5 dl | Matlagningsgrädde | |
| 1 msk | Flytande Smör och Margarin | |
| 20 st | Enbär | |
| 50 g | Kantareller Torkade | |
| 1 st | Gul lök | |
| 0,3 st | Persilja - färsk | |
| 1,5 dl | Bulgur | |
| 100 g | Sockerärta | |
| 3 msk | Gelé Svartvinbär | |
| 400 g | Älgskav | |
Lägg de torkade kantarellerna i blöt några timmar. Hacka och fräs löken. Tillsätt avrunna kantareller. Koka bulguren enligt anvisningar på paketet. Lägg den frysta älgskaven i grytan med löken. Tina på medelvärme under omrörning. Tillsätt enbär och grädde, låt sjuda under omrörning. Servera med gele, bulgur och sockerärtor.

53,90 kr /l

43,93 kr /l

1 386,36 kr /kg

2 Kantareller Torkade Björnmat
1 998,33 kr /kg

19,67 kr /kg

21,95 kr /st

106,00 kr /kg

246,33 kr /kg

88,78 kr /kg

228,96 kr /kg
