Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 dl | Riven kokos | |
| 2 msk | Sötningsmedel | |
| 100 g | Mandelmjöl, (2 dl) | |
| 1 msk | Kokosfett | |
| 50 g | Mat & Bak Smör Osaltat | |
| 1 tsk | Kaffe | |
Rör samman rumsvarmt smör med kokosfettet. Vänd ner mandelmjöl och sötningsmedel ( Sukrin ) Rör samman och tillsätt sedan kaffet. Ställ smeten i kylen och låt stelna lite. Ta sedan fram och forma smeten till små bollar. Rulla dem i kokosflingor. Förvara smörbollarna kallt.
Variation på smörbollarna. Byt ut kokosfettet mot t.ex. mandelsmör eller jordnötssmör ( samma mängd ). Du kan doppa bollarna i smält choklad eller rulla dem i rostade sesamfrön alternativt finhackad sötmandel.
Bild:
Heléne Lindberg

107,50 kr /kg

0,07 kr /st

205,00 kr /kg

1 Kokosolja Kallpressad EKO Clean Eating
256,00 kr /l

147,90 kr /kg

164,33 kr /kg

