Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 950 g | Musslor Färska | |
| 1 krm | Salt | |
| 2 dl | Matlagningsvin Vitt | |
| 4 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 400 g | Spaghetti | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 st | Persilja - färsk | |
| 20 g | Chilipeppar Röd | |
| 4 msk | Olivolja | |
Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Borsta de färska musslorna väl under rinnande kallt vatten. Kasta de som är trasiga. Fräs musslorna tillsammans med tunt skivad vitlök i olivolja någon minut. Häll i vin och rör runt, låt koka i ca 2 minuter tills alla musslor har öppnat sig. Lyft upp musslorna med en hålslev och lägg åt sidan. Släng de musslor som fortfarande är stängda. Låt spadet koka ihop 2 minuter och smaksätt med salt och peppar. Vänd ner musselspadet, musslorna, tunt skivad chili och hackad persilja i den nykokta pastan. Blanda och smaka av ytterligare en gång.

374,00 kr /kg

135,80 kr /l

25,95 kr /kg

21,95 kr /st

198,00 kr /kg

29,17 kr /kg

217,27 kr /kg

34,50 kr

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l