Gå vidare till huvudinnehåll
Mangofromage med mangopuré
Findus

Mangofromage med mangopuré

30 minEnkelt
172,25 kr
2 portioner 7,63 kr per portion
Frisk och fräsch efterrätt för dig som äter timbaler. För två portioner används 1 st äggula och 0,5 st äggvita.

Till servering
25 gBlandade Frukt & Bär
0,5 dlVispgrädde
2,5 stGelatinblad
0,3 dlStrösocker
1 tskLimejuice - råpressad
1 stÄgg
0,4 dlVispgrädde
40 gFrukt till Smoothie
Instruktioner
1

Lägg gelatinblad i en skål med kallt vatten. Separera äggulan från vitan.

2

Värm upp mangopuré. Krama ur gelatinblad och rör ner i varma mangosåsen. Låt svalna.

3

Vispa en äggula och socker tills det blir ljust och pösigt. Blanda ner mangosåsen i en jämn stråle.

4

Vispa en halv äggvita till ett hårt skum. Vispa därefter grädden i en annan skål. Blanda först ner den vispade grädden och sist vänd ner vispade äggvitan i mangoblandningen.

5

Lägg fromagen i en spritspåse och spritsa ner i portionsglas. Ställ dem att stelna på en sval plats.

6

Servera fromagen med lättvispad grädde och gärna med färska bär.

Bild:

Findus