Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Wrap | ||
| 1 msk | Olivolja | |
| 0,5 st | Rödlök | |
| 375 g | Mjukt tunnbröd | |
| 0,5 st | Gurka | |
| 600 g | Grillkorv | |
| 35 g | Spenat Blad | |
| Fetaostmos | ||
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 2 msk | Mat & Bak Smör Osaltat | |
| 100 g | Fetaost | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 msk | Mellanmjölk | |
| 300 g | Potatis Mjölig | |
| Vitkålssallad | ||
| 300 g | Vitkål | |
| 2 krm | Svartpeppar Malen | |
| 2 msk | Vit balsamvinäger | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 1 st | Äpple Royal Gala | |
| 0,5 tsk | Salt | |
Fetaostmos: Skala potatisen och koka den mjuk i saltat vatten.
Vitkålssallad: Skölj och strimla vitkålen tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin. Riv äpplet grovt. Blanda samman i en skål och tillsätt olja, balsamvinäger, salt och peppar.
Wrap: Stek korven runt om i olja i en varm panna ca 5 min.
Skölj och skär gurkan i tunna stavar. Skala och skiva rödlöken tunt och skölj spenaten.
Fetaostmos: Sila av vattnet från potatisen. Tillsätt smör och mjölk i kastrullen och vispa ihop till ett mos med hjälp av en ballongvisp. Smula i fetaost och smaka av med salt och peppar.
Montering: Fördela spenat, fetaostmos, vitkålssallad, gurkstavar, korv och rödlök i varje tunnbröd. Vik ihop och ät.
Näringsvärde: 856 kcal, 32 g protein, 42 g fett, 72 g kolhydrater
Bild:
Sanna Livijn Wexell

30,00 kr /kg

81,94 kr /kg

85,00 kr /kg

66,25 kr /kg

1 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
337,69 kr /kg

73,95 kr

159,67 kr /kg

13,30 kr /l

22,17 kr /kg

18,48 kr /kg

1 Äpple Royal Gala EKO 6-pack Klass1
53,87 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l

34,50 kr

29,17 kr /kg

187,80 kr /l