Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1 st | Färsk Chili | |
| 1 tsk | Sesamolja | |
| 1 dl | Hoisinsås | |
| 2 st | Lime | |
| 4 msk | Japansk soja | |
| 1 st | Gurka | |
| 4 msk | Sesamfrö | |
| 600 g | Kycklingfile, (4 st) | |
| 130 g | Sockerärta Färsk, (3 dl) | |
| 2 st | Avokado | |
Marinera kycklingen i hoi sin sås och sesamfrön.
Stek kycklingen på medeltemperatur så att den får gyllene färg, efterstek i pannan utan värme ca 15 min. Vänd ibland.
Tärna gurka och avokado, dela ärtskidorna, skiva chilin tunt och blanda allt i en skål.
Smaksätt salladen m lime saft, sesamolja och soja. Servera gärna med jasmin ris och lite extra hoi sin sås.

198,00 kr /kg

246,33 kr /l

142,00 kr /l

52,66 kr /kg

62,78 kr /kg

789,47 kr /kg

149,00 kr

246,33 kr /kg

1 Avokado ätmogen hållbar 2-pack Klass1
116,77 kr /kg

296,67 kr /l