Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Basilika och dijoncrème | ||
| 1 msk | Dijonsenap | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 krm | Salt | |
| 0,5 st | Basilika - färsk | |
| 2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 250 g | Sparris Färsk | |
| 400 g | Lax Kallrökt | |
| 0,5 st | Gurka | |
| 70 g | Salladsmix | |
| 2 msk | Solroskärnor Naturella | |
Börja med crèmen: Finhacka basilikan och blanda med crème fraiche. Krydda med senap, salt och peppar. Skär bort den nedersta biten från sparrisen.
Skär sparrisen i bitar och koka ett par minuter i lättsaltat vatten. Skölj med kallt vatten och låt rinna av. Skölj salladen och lägg upp på tallrikar.
Skär gurka i bitar och lägg på salladen. Rosta solrosfrön i en torr stekpanna. Lägg lax och sparris på salladsbädden och strö över solrosfrön och dutta ut lite crème.
Näringsvärde: Energi (kcal) 361,4, Protein (g) 28,4, Fett (g) 24,6, Kolhydrater (g) 6,0
Bild:
Linnea Swärd

179,67 kr /kg

69,90 kr /l

239,80 kr /kg

496,67 kr /kg

66,48 kr /kg

2 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1
337,69 kr /kg

63,75 kr /kg

153,26 kr /kg

34,50 kr

29,17 kr /kg