Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Till servering | ||
| 1 st | Lime | |
| 100 g | Jordnötter Rostade/Saltade | |
| 240 g | Jasminris | |
| Thaigryta | ||
| 2 tsk | Sambal Oelek | |
| 500 g | Blandfärs | |
| 70 g | Spenat Blad | |
| 400 ml | Kokosmjölk | |
| 0,5 st | Purjolök | |
| 2 msk | Fisksås - Asiatisk | |
| 2 msk | Olivolja | |
| 20 g | Färsk ingefära | |
Koka riset enligt förpackningens anvisningar.
Skölj och skär purjon i 1/2 cm tjocka skivor. Skala och riv ingefäran.
Hetta upp olja i en wok- eller stekpanna och bryn blandfärs och ingefära i några minuter.
Tillsätt purjo, sambal, fisksås, och kokosmjölk. Låt sjuda i ca 5 min.
Skölj spenaten, hacka jordnötterna och klyfta limen.
Vänd ner spenaten i den varma grytan och servera med de hackade jordnötter, limeklyftor och jasminris.
De jordnötter som blir över är perfekta att ta med som mellanmål någon dag när det är tight i planeringen. Mättande och fulla med näringsämnen ger de bra energi i farten.

52,66 kr /kg

121,82 kr /kg

179,75 kr /kg

129,90 kr /kg

1 Babyspenat XL Färdigsköljd Klass1
171,14 kr /kg

75,80 kr /l

38,42 kr /kg

99,75 kr /l

139,75 kr /kg

39,95 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l