Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 kg | Revbensspjäll | |
| 10 st | Vitpeppar Hel | |
| 1 tsk | Salt | |
| 2 st | Lagerblad | |
| 1,5 dl | Allroundmarinad | |
Skär upp revbenen i grova bitar ex. 3-4 stycken.
Lägg dem i en stor kastrull och täck med vatten.
Koka upp och skumma med en slev.
Tillsätt lagerblad, vitpepparkorn och salt och låt revbenen koka på medelvärme i ca 50 minuter.
Värm ugnen till 200 grader.
Lägg de kokta revbenen i en skål och tillsätt marinaden. Vänd runt dem och lägg över på en plåt. Stek i ugn i ca 20 minuter så att de får fin gyllenbrun färg och är genomvarma.

202,26 kr /kg

132,67 kr /kg

285,00 kr /kg

29,17 kr /kg

3 737,50 kr /kg
