Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 2,5 dl | Vispgrädde | |
| 500 g | Jordgubbar Färska | |
| 2 msk | Florsocker | |
| 100 g | Savoiardikex | |
| 50 g | Maränger | |
| 2 tsk | Vaniljsocker | |
| 500 g | Mascarpone | |
| 1 st | Apelsin | |
Jordgubbsdessert: Blanda mascarpone, vaniljsocker och florsocker i en skål. Vispa lite lätt med en elvisp. Skölj apelsinen och riv i apelsinskal.
Vispa grädden fluffig.
Skölj och dela jordgubbarna i kvartar.
Dela varje kex i två bitar.
Ta fram 8 vackra glas och fördela en kexbit i botten. Pressa över lite apelsinsaft och varva sedan med marscarponekräm, jordgubbar, grädde och krossad maräng. Gör 3 lager och toppa med fina jordgubbar. Ät och njut!
Styling: Carina Hejde och Mari Bergman
Bild:
Nurlan Emir

69,00 kr /l

174,88 kr /kg

144,75 kr /kg

356,79 kr /kg

139,80 kr /kg

1 Apelsin 6-pack Valencia Klass1
35,39 kr /kg

35,00 kr /kg

137,19 kr /kg