Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1,5 msk | Dijonsenap | |
| 2 msk | Kapris | |
| 450 g | Dinkel Hel | |
| 500 g | Fläskfile Färsk | |
| 1 tsk | Salt | |
| 0,5 tsk | Svartpeppar Malen | |
| 0,5 tsk | Timjan | |
| 0,5 dl | Gräslök - färsk | |
| 100 g | Färsk bladspenat | |
| 2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 1 msk | Smör | |
Skär bort hinnor från fläskfilén och skär den i skivor. Stek i smör och salta och peppra. Lägg biffarna i en liten gryta. Tillsätt crème fraiche, timjan och senap. Hacka gräslöken.
Låt puttra i ca 10-15 minuter under lock. Tillsätt kapris och gräslök samt spenat och dinkel. Rör om och låt allt bli varmt. Färdigt att servera.
Näringsinnehåll: Kcal: 445, Protein: 34g, Fett: 21g, Kolhydrater: 27g
Bild:
Susanna Livijn Wexell

619,00 kr /kg
0,00 kr /kg

104,00 kr

33,95 kr

21,95 kr /st

2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
337,69 kr /kg

69,90 kr /l

153,26 kr /kg

29,17 kr /kg

34,50 kr

145,00 kr /kg