Gå vidare till huvudinnehåll
Köttfärsgulasch

Köttfärsgulasch

30 minEnkelt
264,20 kr
4 portioner 15,73 kr per portion
Köttfärsgulasch

5 dlGrönsaksbuljong
0,2 stPersilja - färsk
1 stGul lök
1 stPaprika
0,5 tskSalt
2 krmKummin
350 gKrossade Tomater
200 gNötfärs
2 krmSvartpeppar Malen
0,5 tskPaprikakrydda
1 dlCreme Fraiche Naturell
2 stVanliga morötter
2 stPotatis Fast
Instruktioner
1

Hacka löken och fräs den i smör i en stekpanna. Tillsätt köttfärsen och fräs den också. Salta lätt. Lägg över i en kastrull.

2

Skala morötter och potatis och skär dem och paprikan i tärningar. Lägg dem i kastrullen och häll på buljongen. Låt koka 5 minuter.

3

Tillsätt de krossade tomaterna och ev kryddorna, koka ytterligare 5-10 minuter. Smaka av med salt och strö över persilja.

4

Servera soppan med crème fraiche eller yoghurt och en bit bröd.