Gå vidare till huvudinnehåll
Lammkotletter med yoghurt- och myntasås
Hemmakock

Lammkotletter med yoghurt- och myntasås

15 minEnkelt
578,80 kr
6 portioner 64,73 kr per portion
Lammkotletter med yoghurt- och myntasås

Lammkotletter
1 200 gLammracks
Yoghurt- och myntasås
1 tskCitronjuice - råpressad
1 klyftaVitlök
3 dlMatlagningsyoghurt Turkisk
1 stMynta - färsk
Instruktioner
1

Finhacka mynta och rör samman med yoghurt, vitlök och citronsaft. Tillsätt salt och peppar efter smak. Dela lammracks i kotletter. Torka av lammkotletternas ovansida. Salta och peppra.

Värm olja i stekpanna - helst grillpanna - på medelhög värme, och stek kotletterna några minuter på var sida. (eller grilla)

Servera på en bädd av sallad och rikligt med den goda yoghurtsåsen.