Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1 msk | Torkad oregano | |
| 3 dl | Vispgrädde | |
| 1 st | Fetaost | |
| 1 st | Körsbärstomater | |
| 4 st | Kycklingfile | |
Smula sönder fetaosten i en skål med en gaffel och blanda med oreganon. Snitta kycklingfiléerna och lägg i fetaost fyllningen. Salta och peppra och fräs dom vackert bruna i smör och låt dom bräsera färdigt under lock i stekpanna. Späd med lite vatten då och då. Tag ur filéerna från pannan och lägg åt sidan. Häll i resterande fetaost blandning från skålen och rör runt tills det smälter samman. Häll i grädden och halverade körsbärstomater i skyn och låt det koka upp och sjuda en stund tills tomaterna mjuknar och saftar sig något.
Servera med grönsaker.

69,00 kr /l

159,67 kr /kg

1 Cocktailtomater på Kvist Klass1
81,90 kr /kg

158,92 kr /kg

6 990,00 kr /kg


