Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Creme cheese-kräm | ||
| 1,25 dl | Strösocker | |
| 2 st | Ägg | |
| 400 g | Färskost Naturell | |
| 1 tsk | Vaniljsocker | |
| Chokladkräm | ||
| 2,5 dl | Strösocker | |
| 2 dl | Vetemjöl | |
| 3 st | Ägg | |
| 200 g | Smör | |
| 200 g | Mörk Blockchoklad | |
Värm ugnen till 180°. Smöra en bakform. Smält choklad och smör i vattenbad i en kastrull.
Vispa socker och ägg pösigt. Sikta ner mjölet och häll till sist ner chokladblandningen.
Vispa philadelphiaosten med sockret, vanilj- sockret och äggen. Häll 1/4 av chokladsmeten i formen, häll på ostkrämen och avsluta med den sista chokladkrämen.
Gör ett snyggt mönster genom att dra lätt med en sked i smeten. Baka i ugnen i 35–45 minuter.
Bild:
Charlie Drevstam

4,20 kr /st

171,14 kr /kg

129,75 kr /kg

22,95 kr /kg

137,19 kr /kg

16,48 kr /kg

137,90 kr /kg

