Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 2 tsk | Vetemjöl | |
| 3 msk | Kycklingfond | |
| 3 tsk | Curry Extra Stark | |
| 0,5 st | Purjolök | |
| 800 g | Kycklingfile | |
| 200 g | Soltorkade Tomater | |
| 4 dl | Vispgrädde | |
| 1 st | Röd Paprika | |
Strimla kyckling, paprika och purjolök.
Fräs kycklingen i smör i en stor gryta i omgångar, pudra över curryn och tillsätt paprika och purjolök. Skär soltorkade tomaterna i klyftor och lägg ner i grytan. Häll på buljongen, koka upp och sjud 3-4 minuter. Skumma av om det behövs.
Tillsätt grädden, koka upp och sjud ett par minuter.
Rör ut maizena eller vetemjöl i lite kallt vatten och rör ner redningen i grytan, koka upp. Sjud ytterligare några minuter om du har använt vetemjöl.

890,54 kr /kg

38,42 kr /kg

149,00 kr

225,48 kr /kg

69,00 kr /l

56,90 kr /kg

8,98 kr /kg

230,56 kr /l