Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Fläskfilégryta | ||
| 1 krm | Salt | |
| 1 msk | Japansk soja | |
| 1 msk | Smör | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 500 g | Fläskfilé | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 1 st | Gul lök | |
| 3 dl | Vispgrädde | |
| 2 tsk | Senap Skånsk | |
| 1 msk | Kalvfond Buljong | |
| Tillbehör | ||
| 125 g | Körsbärstomater | |
| 1 st | Röd Paprika | |
| 3 dl | Basmatiris | |
| 0,5 st | Gräslök - färsk | |
Tillbehör: Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
Fläskfilégryta: Putsa och skär fläskfilén i ganska tunna bitar. Skala och finhacka löken. Fräs köttet och löken i olja och smör. Salta och peppra lite försiktigt efter smak.
Tillsätt grädde, köttfond, soja och senap i pannan och låt det koka ihop.
Tillbehör: Skölj och skär grönsakerna i bitar och lägg upp i en skål. Skölj och finhacka gräslöken.
Servera fläskfilégrytan med ris och grönsaker och dekorera med gräslök.

104,00 kr

19,67 kr /kg

69,00 kr /l

97,73 kr /kg

99,80 kr /kg

61,67 kr /kg

21,95 kr /st

29,17 kr /kg

296,67 kr /l

145,00 kr /kg

34,50 kr

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

217,27 kr /kg

230,56 kr /l

59,95 kr /kg