Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Dressing | ||
1 msk | Japansk soja | |
1 msk | Fisksås - Asiatisk | |
2 msk | Risvinäger | |
1 tsk | Chilipeppar Färsk | |
1 msk | Sesamolja | |
Vårrullar | ||
2 st | Avokado | |
60 g | Böngroddar, (3,5 dl) | |
0,5 st | Koriander - färsk | |
1 st | Gurka | |
12 st | Rispapper | |
1 dl | Jordnötter Rostade/Saltade | |
200 g | Morötter, (4 st) | |
300 g | Mango Fryst | |
1 kg | Frysta räkor |
Skala räkorna. Det går bra att använda frysta räkor om de har tinat.
Skär gurka och morötter i stavar och avokadon i bitar. Hacka jordnötterna och chilipepparn.
Tina mangon.
Lägg upp allt i skålar.
Blanda dressingen.
Koka upp vatten på spisen och tillaga rispapperna enligt anvisning på förpackningen efter hand som de ska ätas.
Lägg ett rispapper på tallriken, fyll på med gottigheter och vik ihop.
Bild:
Bianca Brandon-Cox