Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 500 g | Pappardelle | |
| 2 dl | Matlagningsvin Vitt | |
| 2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 2 msk | Olivolja | |
| 1 st | Persilja - färsk | |
| 500 g | Salsiccia | |
| 2 st | Vanliga Tomater | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 0,5 st | Chilipeppar Röd | |
| 30 g | Riven Parmesanost | |
Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
Ta bort skinnet från korvarna och mosa färsen. Bryn färsen på hög värme i olivolja några minuter i en stekpanna. Tillsätt vitlök och chili och bryn ytterligare någon minut.
Häll i tomater och vin och koka ihop ca 5 minuter.
Blanda med den nykokta pastan och vänd ner persilja. Smaka av med salt och peppar. Strö över rikligt med parmesan.

83,90 kr /kg

135,80 kr /l

21,95 kr /st

209,83 kr /kg

73,90 kr /kg

198,00 kr /kg

1 Parmigiano Reggiano Grovriven 12M
382,35 kr /kg

217,27 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

29,17 kr /kg

34,50 kr