Svamptoast till 4 pers
Hemmakock

Svamptoast till 4 pers

20 minEnkelt
732,65 kr
4 portioner42,24 kr per portion
Gott + gott = jättegott. Kantareller och gorgonzola blir magiskt ihop, testa själv!

40 gParmesanost
1 tskJapansk soja
0,5 stPersilja - färsk, 2 msk räcker
1 mskDijonsenap
1 mskMat & Bak Smör
1 krmSalt Fint
1 stFärsk timjan, 1 dl räcker
3 dlVispgrädde
30 gGorgonzola
250 gKantareller
0,5 tskTabasco
1 krmSvartpeppar
1 stSchalottenlök
4 skivaSurdegsbröd
Instruktioner
1

Sätt ugnen på 225 grader.

2

Dela svampen i mindre bitar.

3

Skala och hacka löken.

4

Värm en stekpanna med smör och stek svampen och lägg i schalottenlöken.

5

Häll i grädde, senap, soja och gorgonzolaost. Låt sjuda i 8-10 minuter.

6

Smaka av med Röd TABASCO® Original Pepparsås, salt och peppar och lägg i persiljan.

7

Lägg brödet på en plåt med bakplåtspapper. Fördela svampen på bröden.

8

Riv över lite parmesanost och gratinera i ca 5 minuter tills osten smält och fått färg.