Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 40 g | Parmesanost | |
| 1 tsk | Japansk soja | |
| 0,5 st | Persilja - färsk, 2 msk räcker | |
| 1 msk | Dijonsenap | |
| 1 msk | Smör | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 st | Färsk timjan, 1 dl räcker | |
| 3 dl | Vispgrädde | |
| 30 g | Gorgonzola | |
| 250 g | Kantareller | |
| 0,5 tsk | Tabasco | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 1 st | Schalottenlök | |
| 4 skiva | Surdegsbröd | |
Sätt ugnen på 225 grader.
Dela svampen i mindre bitar.
Skala och hacka löken.
Värm en stekpanna med smör och stek svampen och lägg i schalottenlöken.
Häll i grädde, senap, soja och gorgonzolaost. Låt sjuda i 8-10 minuter.
Smaka av med Röd TABASCO® Original Pepparsås, salt och peppar och lägg i persiljan.
Lägg brödet på en plåt med bakplåtspapper. Fördela svampen på bröden.
Riv över lite parmesanost och gratinera i ca 5 minuter tills osten smält och fått färg.

473,00 kr /kg

21,95 kr /st

134,75 kr /kg

69,00 kr /l

333,00 kr /kg

281,36 kr /kg

858,77 kr /l

51,80 kr /kg

58,38 kr /kg

296,67 kr /l

153,26 kr /kg

145,00 kr /kg

29,17 kr /kg

1 014,71 kr /kg