Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 2 st | Färsk kycklingfilé | |
| 1 st | Rödlök | |
| 9 dl | Vatten | |
| 2 msk | Färsk ingefära | |
| 2 msk | Olivolja | |
| 100 g | Shiitake-svamp | |
| 1,5 msk | Röd Currypasta | |
| 20 g | Miso | |
| 1 dl | Koriander - färsk | |
| 200 g | Brysselkål | |
| 0,5 st | Chilipeppar Röd | |
| 1 st | Lime | |
| 400 g | Shiratakinudlar | |
| 2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
Skär kycklingen i bitar. Strimla svampen, skiva rödlöken, hacka vitlöken och dela brysselkålen. Fräs kyckling, lök, ingefära, svamp och vitlök i oljan några minuter.
Lägg detta i en kastrull och tillsätt brysselkål, misosoppspastan (2 st portionsförpackningar), limesaft, currypasta, röd chili och vatten. Koka ca 5 minuter. Tillsätt nudlar och koka upp, blanda ner färsk koriander. Smaka av med salt.
Näringsvärde: Energi (kcal) 185, Protein (g) 16, Fett (g) 8, Kolhydrater (g) 9
Bild:
Malou Fickling

162,16 kr /kg

30,00 kr /kg

139,75 kr /kg

439,50 kr /kg

263,18 kr /kg

116,50 kr /kg

269,50 kr /kg

29,90 kr /kg

198,00 kr /kg

52,66 kr /kg

105,56 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l

217,27 kr /kg