Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Dressing | ||
| 4 msk | Sirap Agave | |
| 0,5 st | Lime | |
| 1 msk | Färsk ingefära | |
| Citrussallad | ||
| 2 st | Blodapelsin | |
| 30 g | Physalis | |
| 1 st | Apelsin | |
| 0,5 st | Lime | |
| 1 st | Småcitrus | |
| 1 st | Granatäpple | |
Dela limen på hälften, använd ena delen till citrussalladen och andra till dressingen.
Lime- och ingefärsdressing:
Riv ingefäran fint.
Blanda riven ingefära med agavesirap och pressa i juicen från limen.
Citrussallad:
Skala eller skär bort skalet från apelsinerna, resten av limen och mandarinen. Skär sedan frukterna i tunna skivor eller bitar.
Dela granatäpplet och plocka ut kärnorna. Skär physalisen i mindre bitar.
Lägg ut frukten på assietter eller i skålar, toppa med granatäppelkärnor och ringla över agavedressingen.
Bild:
Kerstin Eriksson

119,90 kr /kg

42,02 kr /kg

299,00 kr /kg

35,95 kr /kg

319,60 kr /kg

1 Apelsin i Nät "Navelinas" Klass1
21,95 kr /kg

1 Clementin färdigpackad i påse Klass1
49,93 kr /kg

71,80 kr /kg