Tapenade på sardeller och soltorkade tomater
Hemmakock

Tapenade på sardeller och soltorkade tomater

10 minEnkelt
291,75 kr
10 portioner8,57 kr per portion
En fantastisk smakexplosion med rejäl sälta, perfekt till fördrinken.

Serveras med:
0,5 stSurdegsbröd
Tapenade
1 klyftaVitlök Vanlig
200 gFärskost Naturell
100 gParmesanost
2 krmFlingsalt
200 gSoltorkade Tomater
4 stSardeller
1 stCitron
1 krmSvartpeppar Malen
Instruktioner
1

Pressa vitlöken och mosa sardellerna med en gaffel. Riv parmesanosten och mixa allt i matberedaren. Bred ut på surdegsbröd och strö över flingsalt.

Foto: Linnea Swärd AD: Susanna Livijn Wexell

Bild:

Linnea Swärd AD: Susanna Livijn Wexell