Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 50 g | Smör | |
| 1 tsk | Salt | |
| 2 dl | Filmjölk Naturell | |
| 4 msk | Florsocker | |
| 2 tsk | Bakpulver | |
| 8 dl | Vetemjöl | |
| 1,5 dl | Blåbär Fryst | |
| 2 msk | Honung Flytande | |
| 1 st | Ägg | |
Blanda mjöl, bakpulver och salt i en skål.
Rör ihop filmjölk, ägg och honung i en annan skål. Häll detta i mjölblandningen. Skär smöret i småbitar och tillsätt.
Arbeta ihop till en deg.
Sockra blåbären och rör i dem.
Ställ fina pappersformar i en muffinsplåt, gör åtta bollar av degen och lägg i dem.
Grädda i ca 15 minuter i 200 grader mitt i ugnen.
Bild:
Katja Kristoferson

25,50 kr /kg

125,90 kr /kg

4,20 kr /st

145,00 kr /kg

29,17 kr /kg

35,00 kr /kg

77,78 kr /kg

8,98 kr /kg

111,90 kr /kg
