Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 2 msk | Tomatketchup | |
| 1 msk | Färsk ingefära | |
| 3 msk | Farinsocker | |
| 1 kg | Spare Ribs | |
| 1 st | Persilja - färsk | |
| 0,5 dl | Vitvinsvinäger | |
| 2 tsk | Flingsalt | |
| 1 st | Chilipeppar Röd | |
| 1 dl | Äppeljuice | |
| 3 msk | Olivolja | |
| 0,5 dl | Japansk soja | |
| 3 krm | Svartpeppar | |
| 2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 1 msk | Dijonsenap | |
Värm ugnen till 160 grader.
Lägg köttet på en ugnsplåt med bakplåtspapper.
Finhacka chilipeppar, skala och riv ingefära och vitlök. Blanda samman med övriga ingredienser i en kastrull och sjud på medelvärme i ca 15 min. Pensla köttet med hälften av såsen och stek mitt i ugnen i ca 40 min.
Ta ut köttet. Höj ugnstemperaturen till 220 grader. Pensla köttet med resterande sås och stek ytterligare i 10-15 min.
Ta ut köttet och låt det vila i 5 min. Skär sedan upp i bitar och strö över finhackad persilja vid servering.
Bild:
Roland Persson

34,95 kr /kg

139,75 kr /kg

49,90 kr /kg

90,86 kr /kg

21,95 kr /st

198,00 kr /kg

21,98 kr /l

139,80 kr /l

167,80 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

296,67 kr /l

34,50 kr

217,27 kr /kg

153,26 kr /kg
