Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Köp hem | ||
140 g | Soltorkade Tomater | |
100 g | Parmesanost | |
400 g | Tagliatelle | |
600 g | Färsk kycklingfilé | |
2,5 dl | Vispgrädde | |
Från ditt skafferi | ||
1 msk | Kycklingfond | |
0,5 tsk | Basilika - torkad | |
1 msk | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 krm | Salt Fint | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig |
Koka pastan efter anvisning på paketet.
Skala och riv vitlök. Strimla kycklingen och de soltorkade tomaterna. Hetta upp en stor stekpanna med olja och bryn vitlök, kyckling och basilika till en fin stekyta. Tillsätt soltorkade tomater och stek ihop.
Tillsätt fond, grädde och ½ dl av pastavattnet och låt det koka ihop i 4-5 min. Smaka av med salt och peppar.
Sila av pastan och blanda med kycklingsåsen. Vänd ner finriven parmesanost och servera meddetsamma.
Näringsvärde: 777 kcal 55 g protein 38 g fett 53 g kolhydrater
Bild:
Susanna Blåvarg
1 Kycklingfond 180ml Touch of Taste
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt