Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Korv stroganoff | ||
1 st | Gul lök | |
1 dl | Vispgrädde | |
400 g | Krossade Tomater | |
500 g | Falukorv | |
1 msk | Tomatpuré | |
1 msk | Smör | |
1 tsk | Senap | |
Till servering | ||
1 st | Broccoli Färsk | |
400 g | Rigatoni |
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.
Skölj broccolin och dela i buketter. Låt koka med pastan de sista minuterna.
Korvgryta: Ta bort skinnet från korven och skär i stavar.
Skala och hacka löken grovt.
Hetta upp lite smör eller olja i en stekpanna och stek korv, lök och tomatpuré på medelhögvärme, rör om då och då.
Tillsätt grädde, krossade tomater och senap. Rör om och låt koka på svag värme 2-3 min. Smaka av med lite salt och peppar.
Servera med den nykokta pastan och broccolin.
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla