Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 0,5 st | Persilja - färsk | |
| 2 krm | Salt | |
| 3 st | Ägg | |
| 0,5 msk | Olivolja | |
| 1 dl | Standardmjölk | |
| 125 g | Körsbärstomater Eko | |
| 0,5 krm | Svartpeppar | |
| 50 g | Riven Västerbottensost | |
Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar.
Halvera tomaterna.
Värm oljan i en stekpanna och tillsätt äggstanningen i pannan. Dra med en gaffel längs sidorna in mot mitten. Tillsätt tomaterna och sänk värmen. Låt omeletten steka klart i ca 5 min.
Tillsätt riven Västerbottensost och finhackad persilja mot slutet.
Näringsvärde: 297 kcal, 20 g protein, 22 g fett, 5 g kolhydrater
Bild:
Nurlan Emir

21,95 kr /st

4,20 kr /st

13,97 kr /l

147,80 kr /kg

356,67 kr /kg

29,17 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

34,50 kr
