Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Köp hem | ||
| 400 g | Burrata | |
| 4 skiva | Surdegsbröd | |
| 1 st | Persilja - färsk | |
| 90 g | Nduja | |
| 1 st | Citron - Eko | |
| Från ditt skafferi | ||
| 4 krm | Flingsalt | |
| 4 msk | Smör | |
| 1 msk | Olivolja | |
Ta ut burratan och låt den bli rumstempererad.
Finhacka persiljan och riv citronskal. Blanda samman i en liten skål.
Skär brödet i 4 skivor och stek krispiga i smör på båda sidor i en stekpanna. Lägg över bröden på tallrikar.
Hetta upp olja i stekpannan och fräs ndujan i ca 1-2 minuter under omrörning.
Fördela 2/3 av den stekta ndujan på bröden. Toppa med burrata och resten av ndujan. Strö persiljeblandningen och lite flingsalt över och servera meddetsamma.
Bild:
Susanna Blåvarg

271,60 kr /kg

59,23 kr /kg

21,95 kr /st

777,22 kr /kg

68,44 kr /kg

158,53 kr /kg

145,00 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l