Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Från ditt skafferi | ||
| 3,5 msk | Olivolja | |
| 3 tsk | Vit balsamvinäger | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 3 krm | Salt | |
| Köp hem | ||
| 400 g | Farfalle | |
| 2 st | Avokado | |
| 500 g | Laxfilé Fryst | |
| 75 g | Parmesanost | |
| 1 st | Basilika - färsk | |
Värm ugnen till 175 grader.
Koka upp saltat vatten till pastan.
Skär laxfilén i kuber och lägg dem i en ugnsfast form. Salta och peppra laxbitarna och ringla över lite olivolja. Sätt in i ugnen ca 10 min.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Mixa samman riven parmesanost, avokadokött, basilika, 3 msk olivolja och 3 tsk vit balsamvinäger med hjälp av en stavmixer till en slät kräm. Smaka av med salt och peppar.
Sila av pastavattnet och blanda pastan med avokadokrämen direkt i kastrullen.
Lägg upp pastan på tallrikar och toppa med laxkuberna. Klart att servera
Bild:
Nurlan Emir

31,90 kr /kg

1 Avokado ätmogen hållbar 2-pack Klass1
116,77 kr /kg

199,88 kr /kg

473,00 kr /kg

179,67 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

187,80 kr /l

34,50 kr

29,17 kr /kg
