Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 msk | Smör | |
| 0,5 st | Citron | |
| 3 krm | Havssalt | |
| 50 g | Parmesanost | |
| 400 g | Brysselkål | |
Koka brysselkålen så att den precis mjuknar, tar ca 3 minuter. Häll av vattnet.
Hetta upp smöret i en stekpanna och fräs brysselkålen runt om så att den får en lite krispig yta.
Riv över citronskal och pressa över citronsaft. Rör om och häll över brysselkålen i en serveringsskål.
Riv över parmesan. Rör om försiktigt och smaka av med ordentligt med havssalt.
Näringsvärde: Energi (kcal) 540, Protein (g) 40, Fett (g) 20, Kolhydrater (g) 62
Bild:
Susanna Livijn Wexell

48,18 kr /kg

473,00 kr /kg

29,90 kr /kg

72,50 kr

184,75 kr /kg