Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Från ditt skafferi | ||
| 1 dl | Vatten | |
| 3 msk | Rapsolja | |
| 65 g | Salladsmix | |
| 1,5 tsk | Salt | |
| Köp hem | ||
| 500 g | Potatis Fast | |
| 3 msk | Kryddmix Tikka Masala | |
| 1 st | Koriander - färsk | |
| 1 st | Blomkål Färsk | |
| 630 g | Kycklinglårfile Färsk | |
Värm ugnen till 180 grader.
Lägg kycklinglårfiléerna i en stor ugnsfast form.
Skala och skär potatisen i ½ cm tjocka skivor. Dela blomkålen i buketter. Lägg potatis och blomkål runt om kycklingen i formen. Krydda med tikka masalakrydda och salt. Ringla över olja och blanda om ordentligt. Rosta i ugnen i ca 30 min. Tillsätt vatten i formen de sista 5 min för att få en god sky.
Strö koriander över kycklingen och servera med valfri sallad.
Bild:
Nurlan Emir

1 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1
337,69 kr /kg

22,17 kr /kg

598,57 kr /kg

269,50 kr /kg

38,95 kr

161,08 kr /kg

40,56 kr /l

29,17 kr /kg



