Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Köp hem | ||
600 g | Färsk kycklingfilé | |
150 g | Riven Ost | |
230 g | Tacosås | |
320 g | Tortilla Wrap | |
3 dl | Gräddfil | |
Från ditt skafferi | ||
1 tsk | Salt | |
2 krm | Svartpeppar | |
1 tsk | Torkad oregano | |
1 msk | Rapsolja | |
0,5 dl | Vatten | |
2 tsk | Spiskummin | |
2 tsk | Paprikakrydda |
Värm ugnen till 200 grader.
Strimla kycklingen. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn kycklingstrimlorna runt om. Tillsätt salt, svartpeppar, spiskummin, paprikapulver och oregano och stek ytterligare i 1 min.
Tillsätt hälften av tacosåsen och vatten och låt kycklingen puttra i ca 5 min.
Ringla lite olja i botten av en ugnsfast form. Fördela kycklingröran på tortillabröden. Rulla ihop och lägg dem med skarven ner i formen.
Fördela resten av tacosåsen över tortillabröden och strö över riven ost. Sätt in i ugnen i ca 15 min.
Servera dina enchiladas tillsammans med gräddfil och gärna en grönsallad vid sidan av.
Bild:
Lina Eriksson
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Paprikapulver 37g Santa Maria