Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 0,75 tsk | Salt | |
| 500 g | Tortellini Färsk | |
| 2 krm | Paprikakrydda | |
| 1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 500 g | Krossade Tomater | |
| 65 g | Färsk bladspenat | |
| 230 g | Tacosås | |
| 100 g | Grana Padano | |
| 2 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 msk | Smör | |
Sätt ugnen på 200 grader.
Fräs spenaten i lite smör tills den blivit blank.
Blanda ihop krossade tomater med crème fraiche, tacosås, salt och peppar samt paprikapulver.
Häll över tortellinin i en ugnsfast form. Häll över tomatblandningen och den frästa spenaten, blanda om ordentligt.
Toppa gratängen med riven ost och grädda i ugn ca 20 minuter, tills pastan är mjuk. Servera med sallad.
Bild:
Kerstin Eriksson

203,80 kr /kg

69,90 kr /l

37,18 kr /kg

1 Babyspenat XL Färdigsköljd Klass1
171,14 kr /kg

71,74 kr /kg

317,50 kr /kg

29,17 kr /kg

863,51 kr /kg

1 014,71 kr /kg

145,00 kr /kg
