Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Salsicciafärs | ||
| 0,5 dl | Vatten | |
| 300 g | Körsbärstomater Konserverade | |
| 1 st | Gul lök | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 2 klyfta | Vitlök | |
| 400 g | Salsiccia | |
| 0,5 msk | Balsamvinäger | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 0,5 msk | Tomatpuré | |
| 0,5 st | Basilika | |
| 0,5 st | Chilipeppar Färsk | |
| 1 krm | Salt | |
| Tillbehör | ||
| 400 g | Pappardelle | |
| 0,5 st | Basilika | |
| 50 g | Parmesanost | |
Tillbehör: Koka upp saltat vatten till pastan.
Salsicciafärs: Skala och finhacka lök och vitlök. Skölj och finhacka chilipeppar och basilika.
Bryn salsicciafärsen i olja så att den blir genomstekt. Tillsätt lök, vitlök och chili och fräs samman 1 min. Tillsätt tomatpuré, balsamvinäger, körsbärstomater, vatten och basilika. Låt puttra ihop i ca 5 min. Smaka av med salt och peppar.
Tillbehör: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Riv parmesanost.
Sila av pastavattnet och blanda pastan med salsicciafärsen.
Servera pastan med riven parmesanost och basilikablad.
Bild:
Nurlan Emir

56,25 kr /kg

19,67 kr /kg

217,27 kr /kg

209,83 kr /kg

179,67 kr /kg

198,00 kr /kg

83,90 kr /kg

473,00 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

131,90 kr /l

34,50 kr

119,75 kr /kg

29,17 kr /kg