Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 750 g | Halloumi | |
| 1 st | Ägg | |
| 1 dl | Ströbröd | |
| 2 msk | Dijonsenap | |
| 2 msk | Senap Skånsk | |
Sätt ugnen på 150 grader.
Lägg halloumin på ett bakplåtspapper på en plåt. Baka i 30 minuter.
Ta ut halloumin och höj värmen till 225 grader.
Bland ägg och senap. Pensla halloumin med blandningen och strö på ströbröd.
Baka i ytterligare 10 minuter så griljeringen får fin färg. Ta ut och skiva upp servera varm, gärna tillsammans med knäckebröd med senap.
Recept &
Bild:
Liza Simonsson

162,50 kr /kg

4,20 kr /st

97,73 kr /kg

44,88 kr /kg

153,26 kr /kg
