Rotfruktschips med tångcaviar och vispad havrekräm
Mari Bergman

Rotfruktschips med tångcaviar och vispad havrekräm

10 minEnkelt
147,70 kr
8 portioner13,33 kr per portion
Ett ljuvligt veganskt snacks som passar perfekt till julminglet eller som en del på julbordet. Det här receptet ingår i Mathems veganska julbord. Se alla recept som ingår vårt veganska julbord här

100 gTångpärlor Citron
150 gFärskost - Havre
0,5 stRödlök
0,5 stGräslök - färsk
125 gRotfruktschips
Instruktioner
1

Lägg ut chipsen på en skärbräda eller på ett fat.

2

Vispa havrefärskosten med en elvisp så att den blir lite fluffig.

3

Skala och finhacka rödlök och skölj och finhacka gräslök.

4

Klicka ut havrefärskost och tångpärlor på chipsen och strö över rödlök och gräslök.

Servera som ett tilltugg eller en del på julbordet.

Styling: Carina Hejde och Mari Bergman

Bild:

Nurlan Emir