Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Köp hem | ||
| 150 g | Sugarsnaps | |
| 1 kg | Delikatesspotatis | |
| 100 g | Parmesanost | |
| 1 st | Gräslök - färsk | |
| 600 g | Färsk laxfilé | |
| Från ditt skafferi | ||
| 1 tsk | Salt | |
| 2 krm | Svartpeppar | |
| 2,5 msk | Olivolja | |
| 1 msk | Vit balsamvinäger | |
Värm ugnen till 175 grader.
Krydda laxfilén med salt och peppar och lägg i en ugnsfast form. Ringla över 0.5 msk olja.
Tvätta potatisen och koka den mjuk i saltat vatten.
Finriv parmesanosten, finhacka gräslöken och strimla sugarsnapsen.
Sätt in laxen mitt i ugnen i ca 15-20 min.
Sila av potatisvattnet och låt potatisen svalna en aning. Halvera lite större potatisar och lägg potatisen i en skål. Tillsätt riven ost, gräslök, sugarsnaps, 2 msk olivolja och vit balsamvinäger. Blanda om och krydda med salt och peppar efter smak.
Servera den helstekta laxen med parmesanslungad potatis. Ät och njut!

246,33 kr /kg

24,39 kr /kg

70,95 kr

21,95 kr /st

258,00 kr /kg

29,17 kr /kg

1 014,71 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l

187,80 kr /l