Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 4 dl | Krossade Tomater | |
| 2 st | Gul lök | |
| 820 g | Kikärtor | |
| 1 dl | Olivolja | |
| 100 g | Färsk bladspenat | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 6 st | Vanliga Tomater | |
| 1 krm | Salt | |
| 6 dl | Vatten | |
| Tillbehör | ||
| 225 g | Lantbröd | |
| 150 g | Kalamataoliver | |
| 150 g | Feferoni | |
Skala och hacka löken. Fräs löken i olivolja på svag värme, rör om tills den får en gyllenbrun färg. Tillsätt tomater, vatten, salt och peppar och låt det puttra i 5 minuter. Skölj kikärtorna och spenaten. Lägg dem i såsen och låt puttra i 5 minuter.
Servera gärna med oliver, feferoni och ett gott bröd.

37,18 kr /kg

19,75 kr /kg

50,00 kr /kg

2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
337,69 kr /kg

59,90 kr /kg

58,38 kr /kg

288,46 kr /kg

106,09 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l

34,50 kr

29,17 kr /kg

