Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Kycklingsallad | ||
20 g | Lollorossosallat | |
20 g | Plocksallat | |
20 g | Färsk ingefära | |
300 g | Kycklingfile | |
125 g | Körsbärstomater | |
1 st | Lime | |
20 g | Romansallat | |
140 g | Bacon Skivat | |
1 st | Avokado | |
1 msk | Flytande Margarin | |
Currydressing | ||
1 st | Lime | |
0,5 st | Äpple Royal Gala | |
0,5 dl | Sojagurt naturell | |
0,5 st | Gul lök | |
1 dl | Majonnäs | |
1 krm | Salt Fint | |
1 tsk | Curry | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Smörj in kycklingfiléerna i riven ingefära och lime. Låt stå i kylen i två timmar. Stek kycklingen med flytande margarin så att den sår en fin yta. Lägg den i ugnen i 15-20 minuter på 165 grader till den är genomstekt. Ta ut och låt den svalna.
Fräs curryn och oljan i en kastrull. Finhacka lök, äpple och tillsätt i kastrullen. Fräs utan att det får färg. Låt svalna. Blanda curryfräset med soygurt, majonnäs, salt och peppar.
Blanda ihop salladsingredienserna, skiva kycklingen och lägg den på salladen. Servera med currydressingen.
1 Plocksallad Kruka EKO Klass1
1 Avokado ätmogen hållbar 2-pack
1 Äpple Royal Gala 6-pack Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria