Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Körsbärstomater | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 st | Rödlök | |
1 kg | Potatis Fast | |
500 g | Laxfilé | |
0,5 st | Salladsmix |
Koka potatisen mjuk. Dela dem i mindre bitar om det måste gå fort.
Rör ihop creme fraichen med en pressad vitlöksklyfta. Smaka av med salt och peppar och låt dra till sig.
Blanda ihop vinägretten (olja+vinäger+salt+peppar).
Skala och skiva löken och lägg skivorna i vinägretten medan du gör i ordning resten.
Halvera körsbärstomaterna.
Stek laxen i lite smör eller olja. Ett par minuter på var sida. Kontrollera att fisken är färdig genom att se om fiskköttet separerar lätt.
Skala potatisarna och blanda ihop med rödlöks skivorna, de halverade tomaterna och salladen. Häll vinägretten över och smaka av med lite extra salt och peppar.
Servera laxen med potatissalladen och vitlöks såsen.